Våra tjänster för forskning och lärosäten

”Mycket bra upplevelse för oss – och snabb leverans!!”

Tusentals nöjda kunder

Våra tjänster till stöd för forskningsprocessen och undervisningsarbetet

Analys av forskningsmaterial

Analys av färdiga forskningsintervjuer sker bäst med hjälp av transkriberade texter. Transkribering är ofta jobbigt och tidskrävande, och därför är det en bra idé att låta en pålitlig samarbetspartner göra det. På det sättet omvandlas intervjumaterialet enkelt till skrift, och forskningsanalysen kan börja snabbt.

Textning av webbföreläsningar

Textade distansföreläsningar uppskattas särskilt av studeranden då det möjliggör att de även kan följa föreläsningen utan ljud. I och med ökad mobil användning gör undertexter det möjligt att följa föreläsningar även på offentliga platser såsom i kollektivtrafiken.

Transkribering av forskningsmaterial

I akademisk forskning är intervjuer en av de vanligaste materialinsamlingsmetoderna, och transkription spelar en central roll i analysen av intervjumaterialet. Det är krävande att gå igenom en intervju och göra iakttagelser på band, och därför är det en bra idé att transkribera den. Transkriberat material är lätt att ögna igenom. Transkription gör det också möjligt att använda elektroniska sökfunktioner om man vill hitta ett visst ställe i texten.

Transkriberingsnivåerna

Bastranskribering

 • Noggrannhet
 • Pris
 • Läsbarhet

Exakt transkribering

 • Noggrannhet
 • Pris
 • Läsbarhet

Allmänspråklig transkribering

 • Noggrannhet
 • Pris
 • Läsbarhet

Översättning av transkribering

 • Noggrannhet
 • Pris
 • Läsbarhet

Vi är redo för ditt projekt! Låt oss börja direkt.

Våra nöjda kunder

"Jag är överlag mycket nöjd med tjänsten och resultatet. Jag har redan rekommenderat er tjänst till andra."

”Allt förlöpte mycket smidigt från offertförfrågan tills materialet skickades in och transkriberingen kom tillbaka. Det var trevligt att få stå i kontakt med en och samma person under hela processen.”

"Snabba svar och bra resultat"

Erika Karlsson, projektledare, Fluid

”Verkligen trevlig, bra och snabb betjäning. Att skicka in inspelningen var smidigt och problemfritt. Jag kan rekommendera tjänsten till andra och vi kommer säkert att anlita tjänsten även i fortsättningen.”

”Synnerligen snabb respons när jag först tog kontakt! Jag fick en bra bild av verksamheten redan från början. Även efter detta har allt förlöpt mycket exemplariskt. :)”

"Ert leveranssystem för ljudfiler är otroligt bra – inga fler minnesstickor, försändelser eller osäker postgång. Tack!"

"Mycket bra upplevelse för oss - och snabb leverans!!"

"Allt flöt på väldigt bra och snabbt. Vi är mycket nöjda."

"Snabb och effektiv leverans. Lätt att skicka filer. Bra återkoppling ang problem."

"Bra service, snabbt och oftast helt rätt (även om det kan vara svåra områden med medicinska termer och svårt att höra vad personerna säger). Jag rekommenderar varmt Spoken!"

"Jag är så nöjd, oftast väldigt snabba leveranser och väldigt sällan det är något fel. Om fel, så är åtgärdas felet supersnabbt. Och alltid med ett trevligt bemötande."