Språkgranskning

Vi gör språkgranskningar av bland annat vetenskapliga undersökningar och texter som rör affärslivet. Dessutom gör vi språkgranskningar i situationer där språket inte är skribentens modersmål.

”Snabbt, vänligt, hög kvalitet!”

Tusentals nöjda kunder

En stor aktör

Som en av de största aktörerna i Sverige och Finland har vimöjlighet att ta oss an jobb av alla storlekar ochomfattningar.

Språk

Vi erbjuder språkgranskningstjänster på svenska, finska och engelska.

Korrekturläsare

Våra korrekturläsare är professionella språkbrukare.

Material

För att försäkra er om bästa tänkbara resultat önskar vi att ni har möjlighet att skicka oss ert material i Word-format.

i

Färdig text

Granskningen innebär att du får tillbaka din text med kommentarer och korrigeringar som är lätta att hitta och att förstå.

Prissättning

Vår korrekturläsningstjänst har ett pris baserat på antalet ord.

Vår språkgranskningstjänst

I språkgranskning går vi igenom följande:

  • Artiklar och prepositioner
  • Grammatik
  • Rättstavning
  • Skiljetecken
  • Satsstruktur (korrigeringsförslag för att förbättra struktur och tempo)

Som tilläggstjänst
kan vi bearbeta din text även innehållsmässigt. När texten bearbetas innehållsmässigt görs den lättare att ögna igenom. På så sätt försäkrar man att det väsentligaste i ditt budskap förmedlas till läsaren utan oklarheter. Den innehållsmässiga bearbetningen passar t.ex. texter skrivna för kommersiella syften, såsom broschyr- och reklamtexter samt texter för webbsidor.

Vår korrekturläsning tillgodoser följande behov

Jag är studerande eller forskare

Vår tjänst täcker språkgranskning av artiklar, doktorsavhandlingar, pro gradu-avhandlingar, diplomarbeten och olika forskningsrapporter.

Texten är inte på mitt modersmål

Om texten är skriven på något annat språk än skribentens modersmål lönar det sig ofta att få den språkgranskad.

Jag arbetar inom affärslivet

Olika memorialer, rapporter, manualer, marknadsföringsmaterial, innehåll för webbsidor, pressmeddelanden och andra dokumentkan behöva språkgranskas.

Jag har personligt material

Med hjälp av vår tjänst kan ditt personliga material, såsom ansökningsbrev, CV eller viktiga e-postmeddelanden språkgranskas.

Vi är redo för ditt projekt! Låt oss börja direkt.

Våra nöjda kunder

 

"Jag är överlag mycket nöjd med tjänsten och resultatet. Jag har redan rekommenderat er tjänst till andra."

”Allt förlöpte mycket smidigt från offertförfrågan tills materialet skickades in och transkriberingen kom tillbaka. Det var trevligt att få stå i kontakt med en och samma person under hela processen.”

"Snabba svar och bra resultat"

Erika Karlsson, projektledare, Fluid

”Verkligen trevlig, bra och snabb betjäning. Att skicka in inspelningen var smidigt och problemfritt. Jag kan rekommendera tjänsten till andra och vi kommer säkert att anlita tjänsten även i fortsättningen.”

”Synnerligen snabb respons när jag först tog kontakt! Jag fick en bra bild av verksamheten redan från början. Även efter detta har allt förlöpt mycket exemplariskt. :)”

"Ert leveranssystem för ljudfiler är otroligt bra – inga fler minnesstickor, försändelser eller osäker postgång. Tack!"

"Mycket bra upplevelse för oss - och snabb leverans!!"

"Allt flöt på väldigt bra och snabbt. Vi är mycket nöjda."

"Snabb och effektiv leverans. Lätt att skicka filer. Bra återkoppling ang problem."

"Bra service, snabbt och oftast helt rätt (även om det kan vara svåra områden med medicinska termer och svårt att höra vad personerna säger). Jag rekommenderar varmt Spoken!"

"Jag är så nöjd, oftast väldigt snabba leveranser och väldigt sällan det är något fel. Om fel, så är åtgärdas felet supersnabbt. Och alltid med ett trevligt bemötande."