Våra tjänster för den offentliga förvaltningen

”Vad fantastiskt att undertexterna gjorts så att de uppfyller tillgänglighetskraven och förbättrar den generella läsbarheten.”

Tusentals nöjda kunder

Tillgängliga undertexter och textmotsvarigheter för den offentliga förvaltningen

Tillgängliga undertexter

För offentliga aktörer erbjuder vi tillgängliga undertexter i enlighet med tillgänglighetsdirektivet och lagen om digitala tjänster. I vårt utbud av tjänster ingår även vanliga undertexter.

Tillgängliga textmotsvarigheter, dvs. transkriptioner

Vi gör även tillgängliga textmotsvarigheter, dvs. transkriptioner, till podcaster till exempel.

Tillgängliga undertexter

Vi textar alla typer av filmer för alla offentliga aktörer, såsom städer, kommuner och olika myndigheter och institutioner, med skicklighet. Vi är en pålitlig partner för många aktörer inom den offentliga förvaltningen, särskilt när det gäller tillgängliga undertexter. Tillgängliga undertexter görs oftast på samma språk som filmen men vid behov kan de också göras som översättning. Undertexter på samma språk innebär att till exempel en video där man pratar svenska textas på svenska, och översatta undertexter innebär att till exempel en svenskspråkig video textas på engelska. Här kan du läsa mer om de olika alternativen kring textning. Vid behov kan vi leverera undertexterna med kort varsel. För att göra processen snabbare kan vi – om ni så vill – texta en halvfärdig version av videon där tidskoderna inte längre förändras även om filmen annars inte är färdigredigerad.

Vi är redo för ditt projekt! Låt oss börja direkt.

Våra nöjda kunder

"Jag är överlag mycket nöjd med tjänsten och resultatet. Jag har redan rekommenderat er tjänst till andra."

”Allt förlöpte mycket smidigt från offertförfrågan tills materialet skickades in och transkriberingen kom tillbaka. Det var trevligt att få stå i kontakt med en och samma person under hela processen.”

"Snabba svar och bra resultat"

Erika Karlsson, projektledare, Fluid

”Verkligen trevlig, bra och snabb betjäning. Att skicka in inspelningen var smidigt och problemfritt. Jag kan rekommendera tjänsten till andra och vi kommer säkert att anlita tjänsten även i fortsättningen.”

”Synnerligen snabb respons när jag först tog kontakt! Jag fick en bra bild av verksamheten redan från början. Även efter detta har allt förlöpt mycket exemplariskt. :)”

"Ert leveranssystem för ljudfiler är otroligt bra – inga fler minnesstickor, försändelser eller osäker postgång. Tack!"

"Mycket bra upplevelse för oss - och snabb leverans!!"

"Allt flöt på väldigt bra och snabbt. Vi är mycket nöjda."

"Snabb och effektiv leverans. Lätt att skicka filer. Bra återkoppling ang problem."

"Bra service, snabbt och oftast helt rätt (även om det kan vara svåra områden med medicinska termer och svårt att höra vad personerna säger). Jag rekommenderar varmt Spoken!"

"Jag är så nöjd, oftast väldigt snabba leveranser och väldigt sällan det är något fel. Om fel, så är åtgärdas felet supersnabbt. Och alltid med ett trevligt bemötande."