Våra tjänster för videoproduktionsbolag

Jag förstår inte varför vi inte beställt undertexter utifrån redan tidigare utan har gjort dem själva.

Tusentals nöjda kunder

Kostnadseffektiv textning för videor

Många videoproduktionsbolag beställer undertexter från oss. Då blir videoproduktionen smidigare och snabbare, och man får mer tid för att jobba med själva videon. Att beställa undertexter från oss är också en mycket kostnadseffektiv lösning.

Snabb leverans

Vid behov kan vi leverera undertexterna med kort varsel. För att göra processen snabbare kan vi – om ni så vill – texta en halvfärdig version av videon där tidskoderna inte längre förändras även om videon annars inte är färdigredigerad.

Vanliga och tillgängliga undertexter

Vi textar alla typer av videor med skicklighet. Undertexterna kan antingen göras på samma språk eller som översättning. Undertexter på samma språk innebär att till exempel en video där man pratar svenska textas på svenska, och översatta undertexter innebär att till exempel en svenskspråkig video textas på engelska.

”Det förmånliga priset på tjänsten var väldigt överraskande för oss. Jag förstår inte varför vi inte beställt undertexter utifrån redan tidigare utan har gjort dem själva.”

– Kund, videoproduktionsbolag

Textningstyper

Vanliga undertexter

Vi gör undertexter till alla typer av videor på samma språk eller översatt till ett annat språk.

Tillgängliga undertexter

Utöver vanliga undertexter gör vi även tillgängliga undertexter.

Vi är redo för ditt projekt! Låt oss börja direkt.

Våra nöjda kunder

"Jag är överlag mycket nöjd med tjänsten och resultatet. Jag har redan rekommenderat er tjänst till andra."

”Allt förlöpte mycket smidigt från offertförfrågan tills materialet skickades in och transkriberingen kom tillbaka. Det var trevligt att få stå i kontakt med en och samma person under hela processen.”

"Snabba svar och bra resultat"

Erika Karlsson, projektledare, Fluid

”Verkligen trevlig, bra och snabb betjäning. Att skicka in inspelningen var smidigt och problemfritt. Jag kan rekommendera tjänsten till andra och vi kommer säkert att anlita tjänsten även i fortsättningen.”

”Synnerligen snabb respons när jag först tog kontakt! Jag fick en bra bild av verksamheten redan från början. Även efter detta har allt förlöpt mycket exemplariskt. :)”

"Ert leveranssystem för ljudfiler är otroligt bra – inga fler minnesstickor, försändelser eller osäker postgång. Tack!"

"Mycket bra upplevelse för oss - och snabb leverans!!"

"Allt flöt på väldigt bra och snabbt. Vi är mycket nöjda."

"Snabb och effektiv leverans. Lätt att skicka filer. Bra återkoppling ang problem."

"Bra service, snabbt och oftast helt rätt (även om det kan vara svåra områden med medicinska termer och svårt att höra vad personerna säger). Jag rekommenderar varmt Spoken!"

"Jag är så nöjd, oftast väldigt snabba leveranser och väldigt sällan det är något fel. Om fel, så är åtgärdas felet supersnabbt. Och alltid med ett trevligt bemötande."